OVER ONS

Professionals

Ons team van professionals verzorgt op deskundige wijze audio- en audiovisuele projecten op maat, voor zowel de zakelijke- alsmede de particuliere markt. Wij vormen een klein en hecht team dat, afhankelijk van het aantal projecten en de complexiteit, wordt versterkt door een netwerk van professionele freelancers of partners.

Hoogwaardige Kwaliteit

Onze doelstelling is het realiseren van kwalitatief hoogwaardige muzikale- en multimediale producten, waarbij de wensen van de klant centraal staan. De opdrachtgever heeft vanaf de start tot en met de oplevering van het eindproduct één aanspreekpunt.

Door middel van internettoepassingen kunnen de klanten op hun computer over onze schouder meekijken en meeluisteren. Wij streven naar heldere communicatie, zodat u een scherp beeld heeft van de vorderingen. Door deze manier van werken garandeert het SDM-team hun opdrachtgevers een passend eindproduct van hoogwaardige kwaliteit.

Vakbekwaam

De producties vinden plaats in onze AV-studio. Gebruik makend van hi-end apparatuur uit de audio- en video industrie produceren we de meest uiteenlopende producties op hoog niveau. Indien nodig maken we gebruik van faciliteiten van onze partners waarmee we een nauwe samenwerking hebben. Maar de accentuerende kracht ligt toch wel bij de bekwaamheid en creativiteit van onze professionals met elk hun eigen specialiteit.

SDM Productions, opvallend creatief!